TARİHÇE
The Anarchs Motorsiklet Kulübü Amerikanın Nevada eyaletine bağlı Fort Carson adında ufak bir kasabada bir kaç arkadaş tarafından kurulmuştur.Kasaba petrol yataklarına çok yakın olduğu için petrol rezervlerinde çalışmak üzere diğer eyalet ve ülkelerden bir çok işçi kasabaya geliyordu.Küçük kasabanın popülasyonunu arttıran bu işçiler kasabada varoşların oluşmasına neden oldular.Daha önceleri herkesin herkesi tanıdığı ufak kasabada işçi göçleri ile artan asayiş sorunları,madde ticareti gibi olaylar baş göstermeye başladı.O sıralar ufak bir tamirhane ve bar sahibi olan T.A.M.C kasabanın geldiği durumdan son derece huzursuzdu bu işlere el koymak için bir adım attılar.Motorları ile her hafta bir varoş mahalleyi basıp yağmalayarak işçilerin korkup kaçmasını hedefliyorlardı.Bir süre bu iş bu şekilde yağma düzeninde ilerdi artık kulübün fazla silahı ,fazla parası vardı.Kulüp ilk büyük illegal işini oyladı ve kasabanın suç zincirinin tepesine oturacak işler yaptılar.Artık Federal İnceleme Bürosunun %1’lik kısım diye tabir edilen kulüplerin arasına girdiler.Bölgede yaptıklar nam ile üye sayıları arttı ve yakın kasabalarda da şubeler açtılar.Bu ufak kasaba artık dar geldiği için Ana şube Başkan yardımcısını Los Santosa bir şube açmak için yolladılar.Fort Carson’dan daha büyük ve daha kirli olan Los Santos’a bir şube açtılar, artık hükmedebilecekleri daha büyük bir şehir vardı.
KULÜP HAKKINDA
Kulübe girebilmek için hatırı sayılır üyelerimizden birinin kefilliği şarttır.Size kefil olan yok ise içinizde göreceğimiz Anarchs ateşi size kefil olacaktır.Bizde öncelik sadakat ve itaattir.Bir motora veya belli bir güce sahip olmanız sizi aramıza alacağımız anlamına gelmez.Kulübe girebilirseniz The Anarchs MC’nin tüm olanaklarından yararlanacaksınız.Kulüp içerisinde bulunan hiyerarşi sistemi oldukça katıdır.Bu sebepten dolayı üyelerin kendilerine verilen işlere ve yetkilere bağlı kalması gerekmektedir.
THE ANARCHS MOTORCYLE CLUB %1’er YAMALAR
1. RÜTBE YAMALARI
PRESIDENT : Kulübü temsil eden, birimleri denetleyen, çeşitli toplantılarda söz sahibi olan en üst düzey Yönetim Kurulu Başkanıdır.
VICE PRESIDENT : Başkanın olmadığı yerde görevini üstlendiği kişidir. Sorunlar ve Problemler en üst makama (Başkana) ulaşmadan çözmeye çalışan kişidir.
SECRETARY : Kulübün tüm Sekreterlik görevini üstlenir. Örneğin Yarışmalar düzenler, Üyeleri bilgilendirir.
SERGEANT AT ARMS : Disiplini ve Nizamı sağlar ve ceza verme yetkisine sahiptir. Aynı zamanda kulübün tüm güvenliğinden sorumludur.
ROAD CAPTAIN : Kulübün her türlü seyir halinden ve araçlarından sorumlu kişidir.
TREASURER : Kulübün hazinesinin kayıtlarını tutar ve kulübün tüm finansal işlerini yürütür.
VETERAN : Kulübe emek verdiğine karar verilen kişilere verilen ünvandır.(Bu ünvana sahip kişilerin kefaleti ile alınan üyeler çaylak süreci boyunca bu kişilerin yanında yer almaktadır.)
LIFE MEMBER : Kulüpteki kıdemli üyedir.
MEMBER : Kulüpte kendini ispatlamış kişidir.
PROSPECT : Kulübün çaylaklık dönemidir.
HANG AROUND : Kulübün çaylaklık dönemine alınmadığı halde kulüp ile beraber sürüşlere çıkan,kulüp evinde serbest olarak vakit geçirebilen kişilere denir.Bu kişiler tüm kulüp üyelerinin kısmi olarak emrindedir verilen bir işi yapmadığı takdirde bu hakkı elinden alınır ve kulüpten uzaklaştırılır.
2. EK ÜNVAN YAMALARI
STOMPER : Tek başına girdiği bir mücadelede karşısındakileri (En az 3 kişi) mağlup eden kişilere verilen ünvandır.
OUTLAW : Kulüp bünyesinde devlet kanunlarını çiğnemiş kişilere verilen ünvandır.
BIG 5 : Kulübün ilk beş (5) üyesine verilen ünvandır.
BIG 10 : Kulübün ilk on (10) üyesine verilen ünvandır.
RIDER : Kulüp ile birlikte beşyüz (500) km yol kat eden kişilerin aldığı ünvandır.
NOMAD : Kulübümüze bağlı olup fakat hiçbir kulüp evi bünyesinde yer almayan kişilere verilen ünvandır.(Oylamalara katılamazlar.Sadece görev yaptıkları işin karşılığını alırlar.)
SKULL CRACKER : Kulüp işlerinde en az on (10) kişiyi öldüren kişilere verilen ünvandır.
MEN OF MAYHEM : Kulüp için en az iki (2) kişiyi yaralayan veya en az bir (1) kişiyi öldüren kişilere verilen ünvandır.
3. GÖREV YAMALARI
REPAIRMAN : Kulübe ait araçları tamirini ve bakımını yapmak ile sorumlu kişiye verilen yamadır.
BARMAN : Kulüp üyesi olmadığı halde kulübün barında para karşılığı çalışan kişilere verilen yamadır.
CLEANER : Kulüp üyesi olmadığı halde kulübün temizlik para karşılığı çalışan kişilere verilen yamadır.
MANAGER : Kulübün sahip olduğu iş yerlerini yöneten kulüp üyesine verilen ek yamadır.
CHEF : Kulübün yiyecek ihtiyacını karşılayan kişiye verilen yamadır.
YAMALAR
THE ANARCHS MOTORCYCLE CLUB SÜRÜŞ BİLGİLERİ
Kulüp sürüşlerinde belirleyici etken güzergah,hava koşulları ve trafik durumudur.Şehir içi gibi trafiğin yoğun olduğu alanlarda uzun yol formasyonu gibi yolu kapatacak veya bozulmaya el verişli bir bir formasyon tercih edilmez.Sürüşler ile ilgili tüm düzenlemeleri Road Captain (Yol Kaptanı) yapar ve President’a (Başkan)sunar.Başkanın onayı ile güzergah ve formasyon ayarlamalarını yapar.Başkanın yokluğunda veya izni ile sürüşe Road Captain liderlik yapar.Onun yokluğunda ise en rütbeli kişi yola kaptanlık yapar.
Sürüşlere yamaya sahip tüm üyeler ve sürüşün sebebine göre Prospect’ler (Çaylak) katılabilir.Motor sahibi olan çaylaklar her zaman konvoyun en sonunda sürüş yaparlar.Hang Around’lar ise araba,pikap veya minibüsleri Prospectlerin arkasında sürerek konvoya eşlik ederler.
Sürüş esnasında konvoyu tehlikeye atacak hareket sergileyenler Road Captain tarafından cezalandırılır.Sürüş esnasında 2. Yetkili Road Captaindir.
Motor ve araçların sürüş öncesinde sürüşe hazırlanması gerekmektedir.(Bakım & Benzin)
Sürüş sloganı ‘’Konvoy durmaz geride kalan yetişir.’’ Olarak belirlenmiştir.Bu konvoyun çok önemli bir durum haricinde durması, yavaşlaması veya formasyonun bozulmasının önüne geçmek amacı ile belirlenmiştir.
Formasyonu bozmak,hiyararşik sıralamayı bozmak,bir üyeyi tehliye atacak davranışlarda bulunmak,trafikte bilerek kazaya sebebiyet vermek kesinlikle yasaktır.
Uzun yol sürüşlerinde duruma ve Başkanın & Yol Kaptanın isteğine göre duraklamalar yapılabilir.
Özel sürüşlere katılmak zorunludur.Diğer sürüşlere sadece çağırılan üyeler gelebilmektedir.
‘’Rider’’ yaması alan üyeler sürüşlere liderlik etme hakkına sahiptir.
Sürüşlerde kulüp yeleği giyilmesi zorunludur.Hang Around olan kişiler kulüp ürünleri giyecektir.(Kapşonlu,t-shirt vs.)
Sürüşlerde yetkiliye uyulması zorunludur.(Başkan inince iniler ,binince binilir.)
Eskort veya koruma sürüşlerindemotora artçı almak serbesttir.Artçılar en düşük Prospect olabilir.Kendinizden üst birisini artçı olarak alamazsınız.(Özel durumlar hariç.)